-
مصاحبه با Lauren Geremia، طراح ساختمان اینستاگرام و دراپ باکس
لورن جرمیا (Lauren Geremia) مؤسس و عضو اصلی استودیو طراحی (Geremia Design) واقع در سانفرانسیسکو است. شخصی که با طراحی ساختمانهای اداری چون اینستاگرام، دراپ باکس، (Hightail) و (Lomusity) کارنامهای درخشان را یدک میکشد. طرحهایی که تحرک و نشاط را به فضاهای راکد و بیروح کاری آورده است. او به نقش کلیدی تکنولوژی روی رضایت کارمندان معتقد است. لورن تیم خود را برای تکمیل افکارش هدایت می کند و این در حالی است که روابط خود را با هنرمندان، گالری ها و فروشندگان حفظ می نماید.
او یک طراح چیره دست در زمینه هنرهای زیبا برای مفاهیم و طرح هاست. طرح های او ترکیبی از اجزاء منحصر به فرد هستند. لورن همچنین دارای نشان برجسته BFA از آموزشگاه رود آیلند (Rhode Island) برای طراحیست. در ادامه مصاحبه ای کوتاه با این معمار خلاق خواهیم داشت.رویای معماری و طراحی از چه زمانی با شما همراه شد؟
من تحصیلاتم را در زمینه نقاشی در دانشگاه ایالت ردآیلند شروع کردم. سپس با تمام علایقم، هنر، طراحیهای داخلی، رنگآمیزی و عکاسی، وارد دنیای طراحی شدم. این یک مسیر فوقالعاده بود و توسعه این کار تنها با اتکا به خود و بدون هیچ سابقهای، واقعاً هیجانانگیز بود.
کدام قسمت خاص از گذشته شما، تأثیر بسزایی روی شکلگیری اصول و فلسفه طراحی شما داشته است؟
سوابق تحصیلی من در RISD شکلدهنده قدرت تجسم و طراحی من محسوب میشوند. فلسفه و نگرش من از افکار و واکنشم نسبت به محیط نشأت میگیرد. من با گوش دادن به حرف دلم، راه درست را پیدا کرده و با توجه به خواسته مشتری به کار خود میپردازم.
شما در طراحی ساختمانهای اداری استارتاپ هایی جهانی چون اینستاگرام، Hightail و Lomusity شرکت داشتهاید؛ شرکتهایی که در زمینه برقراری ارتباط با کاربران آنلاین خود بسیار موفق عمل کردهاند. تعبیر فیزیکی این موارد در طرحهای شما چگونه است؟
ما خواستههای مشتری را با طرحی که در ذهن داریم؛ اولویتبندی کرده و هر فضایی را متناسب با نوع ارتباطات هرروزه آنها و با خلاقیت طراحی میکنیم.
به عنوان یک طراح، چه نظری در مورد پلان باز برای فضاهای کاری دارید؟
هر مشتری نیازهای متفاوتی دارد. اکثر آنها فضاهای باز را میپسندند اما برخی نیز خواهان فضاهای خصوصی و بسته هستند. ما موظفیم که حرف متقاضیان را شنیده و مطابق با آن راهحل را پیدا کنیم. اما من شخصاً پلانهای باز را دوست دارم.
پیشرفت تکنولوژی چه تأثیری روی طراحیهای شما دارد؟
ما کاتالوگها، کتابچه کنفرانسهای مختلف و رسانههای اجتماعی را در اختیار مشتری قرار میدهیم تا منظور و رویای خود را به خوبی به ما منتقل کنند و در پایان همکاری خوبی داشته باشیم.
به نظر شما، چه نوع جوی، کارمندان را ترغیب به انجام کارهای گروهی میکند؟
فضاهایی که احساس داشتن اختیار را به آنها القا کند. همچنین نور طبیعی به کارمندان انرژی میدهد و به همین دلیل، ما در طراحیهای خود از نور و مصالح طبیعی بهره میگیریم.
شما فکر میکنید که چه مؤلفههایی احساس رضایت پرسنل را جلب میکنند؟
وجود نور، آسایش، زیبایی و فضاهای شخصی.
رایجترین خواسته متقاضیان برای فضاهای اداری چیست؟
آنها به دنبال تقویت روحیه اجتماعی بودن بین کارکنان خود هستند. ساخت فضاهایی بزرگ که همه پرسنل بتوانند همزمان آن جا دور هم جمع شوند؛ یکی از متداولترین خواستههای مشتریان است.
برنامه روزانه کاریتان به چه صورت است؟
ما هر روز صبح با انرژی کارمان را شروع میکنیم و در آغاز روز ملاقاتی با یکدیگر خواهیم داشت. بعد من و تیم طراحی به گفتوگویی جداگانه میپردازیم؛ هرکدام از طراحان اهداف و نظراتش را با بقیه درمیان میگذاردو این درحالی است که تیم اقتصادی ما مشغول به کار هستند. معمولاً تیم طراحی در خانه من جمع میشوند؛ با هم ناهار درست میکنیم؛ در حیاط پشتی خانه دور هم جمع میشویم و در آشپزخانه جلسه برگزار میکنیم.
از نظر شما فضاهای کاری در آینده چه شکلی خواهند داشت؟
ساختمانهای اداری نیز به سرعت در حال تکامل و پیشرفت هستند. بیشتر وسایل آنها مجازی شده و نیاز به انبار کاهش یافته است. مهمترین فاکتور، کارایی محسوب میشود. ما یک سری پیشنگری در این مورد داریم اما در نهایت به خواسته و نیاز مشتری احترام میگذاریم.
نظرات