معماری
-
چگونه دبی به پایتخت طراحی خاورمیانه تبدیل خواهد شد
تلاشهای چند سال اخیر دبی، مبنی بر گسترش دامنه فعالیتهای صنعتی بر کسی پوشیده نیست؛ آنها سعی میکنند؛ اقتصادشان متکی بر نفت نباشد. در مقالهای تحت عنوان "دبی: از اول پایتختی خلاق میسازد" که در مجله متروپلیس منتشر شد؛ علی موریس به بررسی این موضوع پرداخته است: چگونه دبی با دست خالی، منطقهای خاص طراحی کرده که با شهرهایی چون لندن و نیویورک رقابت میکند. در شهرهایی که یک محله صنعتی متروکه وجود دارد؛ جامعه خلاق از آن به نحو احسن استفاده میکنند. شاهد وقوع چنین چرخهای در زمینه بازسازی بافتهای شهری برلین، لندن و نیویورک بودهایم. افراد خلاق این جوامع به محلههای قدیمی و متروک میروند؛ فضاهای خالی، بزرگ و ارزان را اجاره میکنند و کافهها یا فروشگاههای شخصی خود را راهاندازی میکنند؛ بدین ترتیب برای ورود به بازار، مجبور به پرداخت مبالغ هنگفت نخواهند بود. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده تصاویر با مجله معماری مساحت همراه شوید.
-
معماری عصبی: تلفیق نورولوژی و معماری
طراحی بر روی مغز: تلفیق علوم اعصاب و معماری اصطلاح “معماری عصبی” (Neuroarchitecture) ممکن است مانند یک واژه پر سر و صدا در صنعت به نظر برسد ، اما در دنیای فناوری ، علم و طراحی که به سرعت در حال تکامل و تلاقی است ، ایده ای است که شایسته توجه بیشتر است . این رشته در حال رشد ، سختگیری علمی علوم اعصاب را در دنیای طراحی اعمال می کند و می خواهد … Continue reading معماری عصبی: تلفیق نورولوژی و معماری
-
ترکیب هوشمندانه طبیعت با خانه ای هندی در دهلی نو
ساختمان Bridge، خلوتگاهی خانوادگی و مدرن است که با محیط پیرامونش در تعامل است. این خانه واقع در دهلینو و زمینی با مساحت 5/2 آکر است و ۱۷۵۰۰ فوتمربع زیربنا دارد. این بنای مسکونی ظریف در پس دیوارهای شیشهای به تماشای طبیعت نشسته و برهمکنشی بین محیط داخل و خارج ایجاد کرده است. ساختار C شکل خانه حول یک استخر، عرشه و درختی ۷۵ ساله شکل گرفته است. طبیعت به طرز هوشمندانه و هنرمندانهای با فضای داخلی این خانه هندی ترکیب شده، فضای نشیمن و خانوادگی طبقه اول و بالکنهای طبقه دوم کاملاً به سوی حیاط مسحورکننده بنا باز میشوند.برای مشاهده تصاویر بیشتر از این خانه هندی متمایز با مجله معماری مساحت همراه شوید.
-
مرور ادوار مختلف نمایشگاه پاویون گالری سرپنتین
اگرچه پس از برگزاری نمایشگاه سرپنتین در تابستان، پاویونها از سایت حذف میشوند اما از طریق عکس و سمینارهای معماری به اشتراک گذاشته میشوند. با رونمایی از شانزدهمین پاویون در ماه جاری، ما به عقب برگشتیم و به پاویونهای ادوار گذشته، جنبههای مهم آنها و اثری که بر افکار عمومی جامعه معماری گذاشتهاند؛ نگاهی انداختهایم.برای مشاهده پاویون های 16 سال اخیر با مساحت همراه شوید.
-
فرانک گری ، بیوگرافی و مبانی نظری و روش های طراحی فرانک گری
فرانک گری (Frank Gehry) با نام کامل فرانک اوون گِری (Frank O. Gehry) در 28 فوریه 1929 میلادی در خانواده ای یهودی در تورنتو زاده شد. او که چندان مورد حمایت پدرش نبود و همواره به دلیل سبک زندگی نامتعارفش سرزنش می شد ، سرانجام با حمایت های مادرش در سال 1947 به کالیفرنیا رفت و در حین کار و فعالیت در یک شرکت حمل و نقل، به تحصیل در کالج لس آنجلس پرداخت. برای آشنایی کامل با فرانک گری با مجله معماری مساحت همراه شوید.
-
۷ پروژه آیندهگرایانه که ما را به سوی یک معماری تازهتر هدایت میکنند
با عبور از عصر دیجیتال و محاسبات، دنیای معماری عمیقاً تحت تأثیر چیزی قرار گرفته است که بهزعم منتقدین "سومین انقلاب صنعتی" است. این روزها، بحث ورود صنعت و ارزشهای اخلاقی به دنیای معماری داغ است و پروژههایی که از این فناوریهای جدید بهره میبرند؛ بیهوده و افراطی تلقی میشوند. برای آشنایی با پروژه های آینده معماری با مساحت همراه شوید.
-
ژان پرووه (Jean Prouvé)
ژان پرووه (Jean Prouvé) (۸ آوریل ۱۹۰۱ تا ۲۳ مارس ۱۹۸۴ )، طراح صنعتی، معمار و مهندس فرانسوی، کسی است که مرز بین ریاضیات و زیباییشناسی را محو کرد. پرووه را با طراحی مبلمان چگال اما چابک به خاطر میآوریم. همچنین، نقش او در زمینه شکلگیری جنبش خانههای پیشساخته در یادها نقش بسته است. برای آشنایی بیشتر با ژان پرووه با مساحت همراه شوید.
-
راهنمای معمارهای جوان: ۷ راز تجربه یک کارآموز موفق و کارورزی شاد
زمان وقوع یک دوره خاص فرار رسیده است. دانشجویان معماری درگیر جنگ نهایی تکمیل تز خود و ارائه طرحی کامل هستند. در این دوران آشفته، بدون شک فکر مدلهای مقوایی ظریف، قهوه و شبهای ظاهراً بدون پایان در استودیو، ذهن دانشجو را مشغول خود میکند و در نهایت هر ذهنی، راه چاره برنده و قابلاعتماد خود را با یک سراسیمگی مبتکرانه مورد استفاده قرار میدهد. شما متوجه خواهید شد که کار سخت، یک چیز است و کسب اولین تجربه در دنیای واقعی به عنوان کارآموز، چیز دیگری است. برای آشنایی بیشتر با دوره کارآموزی معماری با مجله معماری مساحت همراه شوید.
-
نظریه معماری (Architectural theory)
نظریه معماری (Architectural theory) به عمل فکر، بحث کردن و نوشتن در مورد معماری اطلاق میشود. نظریه معماری در اکثر دانشکده های معماری در حال تدریس است و توسط معماران پیشرو در جهان انجام میشود. جهت آشنایی کامل با سیر تحول نظریه معماری با مجله معماری مساحت همراه شوید.
-
بررسی معماری شهر مسکو با بررسی ۱۶۰۰۰ عکس
وقتی که عکسی در یک شبکه اجتماعی آپلود میشود؛ دیگر نمیخواهد قسمتی از یک آرشیو شخصی باشد؛ بلکه دوست دارد یک دارایی عمومی و منبعی برای محققان باشد. Lev Manovich در آزمایشگاه Big Data به مطالعه تعداد کثیری عکس پرداخت. ما میتوانیم با این نوع مطالعات، اطلاعات زیادی در مورد شهرها و ساکنین آنها به دست بیاوریم. برای مشاهده نتایج این بررسی با مجله معماری مساحت همراه شوید.