برچسب: نور در معماری


  • طراحی یکی از پنج نمای Musuem Garage توسط J. Mayer H

    پروژه پارکینگ Musuem Garage، قسمتی از فاز سوم توسعه محله Design District میامی است. این منطقه به نمایش هنر، طراحی و معماری مبتکرانه اختصاص یافته است. سرپرستی این پروژه بر عهده Terence Riley از شرکت K/R بود. این ساختمان هفت‌طبقه چندمنظوره، گنجایش هشتصد وسیله نقلیه را دارد. طبقه همکف ساختمان از فروشگاه‌های خرده‌فروشی تشکیل شده است. این بنا، پنج نمای دراماتیک دارد که طراحی آن‌ها به شرکت‌های معماری J. Mayer H، WORKac، Clavel، Nicolas Buffe و K/R محول شده بود. برای مشاهده تصاویر بیشتر با مساحت همراه شوید. ادامه مطلب در مجله معماری مساحت در بخش : نور در معماری



  • تجسم رایحه قهوه با طرح کافی‌شاپ Fumi

    طرح اکثر کافی‌شاپ‌ها از خود نوشیدنی الهام می‌شود. قهوه، رایحه خاص و خصیصه‌های زیادی دارد که تفسیر فیزیکی همه آن‌ها واقعاً چالش‌برانگیز است. اما نتیجه این تفسیر می‌تواند واقعاً خارق‌العاده باشد. ما مکانی عاشقانه پیدا کرده‌ایم که نمونه کامل این نوع طراحی است. برای مشاهده تصاویر بیشتر با مساحت همراه شوید. ادامه مطلب در مجله معماری مساحت در بخش : نور در معماری


  • لامپ‌هایی آویزان حاصل ترکیب آزاد اشکال و مواد

    محصولات Home Adventure (هوم ادونچر)، یک ابتکار جدید از استودیو بارسلونایی Goula\Figuera (گویولا/فیگیورا) است که محصول آوردن ایده‌های مختلف به دنیای واقعی و  مادی است؛ ایده‌هایی که با دیگر پروژه‌ها جور نبودند. طبیعت تجربی این محصولات، منابع ساختارشناسی آن‌ها و خلاقیتی که در نحوه تولید این لامپ‌ها نهفته است؛ باعث می‌شود؛ طرح این لامپ‌ها به سختی با دکوراسیون قدیمی خانه‌ها سازگار شود. این قطعات نتیجه ترکیب آزادانه حجم‌ها و مواد هستند. برای مشاهده تصاویر بیشتر از این لامپ های ترکیبی با مساحت همراه شوید. ادامه مطلب در مجله معماری مساحت در بخش : نور در معماری


  • ساختمان اداری Al Dar، کاری از گروه معماری MZ

    ساختمان اداری Al Dar محصول طراحی گروه MZ است. Al Dar، طرحی متمایز و مبتکرانه دارد؛ یک ساختمان نیمه کروی که از دو نمای گرد محدب تشکیل شده است. دو نمای محدب بنا از طریق یک نوار باریک شیشه‌ای دندانه‌دار به هم وصل شده‌اند. این ساختمان کاملاً شیشه‌ای از روبه‌رو دایره‌ای و از زوایای دیگر، خمیده است. برای آگاهی از جزئیات بیشتر با مساحت همراه شوید. ادامه مطلب در مجله معماری مساحت در بخش : نور در معماری


  • کلیسای هیروشیما طرحی از Nikken Space Design

    این یک کلیسای جدید است که در یک هتل واقع در شهر توریستی هیروشیما افتتاح شده است. واقعیت این است که این کلیسا در لابی هتل ساخته شده و نمای هتل را تغییر داده است. ایده اولیه این طرح ایجاد یک فضای ممتاز و بی نظیر بود. برای مشاهده تصاویر بیشتر از این کلیسا با مساحت همراه شوید. ادامه مطلب در مجله معماری مساحت در بخش : نور در معماری


  • طراحی داخلی به همراه پنجره‌هایی که از کف تا سقف امتداد یافته‌اند

    تا به حال، آرزو کرده‌اید که ای کاش پنجره‌های خانه‌تان از کف تا سقف امتداد داشتند؟ این نوع پنجره‌ها، به راحتی با عناصر دکوراسیون‌های طبیعی سازگار می‌شوند زیرا یک چیز طبیعی آنجا خواهد بود؛ نمایی طبیعی پشت دیواری شیشه‌ای. خانه‌های زیر را ببینید؛ همگی روی المان‌های طبیعی اما با روش‌هایی متمایز، تمرکز کرده‌اند. اولین مورد از الهامات ارگانیک اسکاندیناویایی بهره برده، دومی از طریق یک کنتراست مدرن سخت، محیط طبیعی پیرامونش را هایلایت کرده و سومین خانه، با استفاده از معماری شفاف، درب های خود را به روی دنیای بیرون باز کرده است. وجه اشتراک این خانه ها، پنجره‌های بزرگ و زیبایی است که از کف تا سقف امتداد یافته اند. برای مشاهده تصاویر بیشتر از این طراحی های داخلی هنرمندانه با مساحت همراه شوید. ادامه مطلب در مجله معماری مساحت در بخش : نور در معماری


  • کفپوشی خمیده در خانه ژاپنی Boko Deko

    خانه Boko Deko محصول طراحی Mitsuharu Kojima است و در یکی از مناطق پرجمعیت ژاپن قرار دارد. این خانه در یک زمین سه‌کنج ساخته شده است. ساختمان همسایه درست در کنار ضلع شرقی خانه قرار دارد و یک استودیو هم در سمت غرب خانه واقع است؛ بنابراین تیم طراحی می‌بایست راهی برای رهایی از این اختلال پیدا می‌کرد. در نتیجه، تیم معماری دو دیوار ضد صوت در اضلاع شرقی و غربی زمین طراحی کرد و فضاهای زندگی را در بین این دو دیوار قرار داد. این دیوارها، نقش دیوار باربر و انبار را هم ایفا می‌کنند. زیربنای ساختمان از سه سطح با ارتفاع‌های مختلف تشکیل شده است تا در کنار حفظ حریم خصوصی، فضایی باز هم خلق شود. برای مشاهده تصاویر بیشتر با مساحت همراه شوید. ادامه مطلب در مجله معماری مساحت در بخش : نور در معماری


  • خانه معاصر Coolhurts Road، طرحی از گروه معماری الکساندر مارتین

    پروژه بازسازی این ساختمان ویکتوریایی بر عهده گروه معماری الکساندر مارتین بود. به جای پارکینگ قدیمی خانه، یک بنای سه طبقه ساخته شد تا یک ساختمان خانوادگی خلق کنند. خانه حول آشپزخانه و فضای ناهارخوری متمرکز شده که مستقیماً به نواحی زندگی خانه قدیمی متصل می‌شود و یک آرایش جانبی ایجاد می‌کند؛ در حالیکه ارتباط بصری خانه را با محیط پیرامونش بهبود می‌دهد. برای مطالعه ی جزئیات بیشتر و مشاهده تصاویر این خانه زیبا با مساحت همراه شوید. ادامه مطلب در مجله معماری مساحت در بخش : نور در معماری